Artículos
Leave a comment

SOROLLIUS – 27 al 29 de septiembre

 

Com sabem que als xiquets els agrada jugar, nosaltres ho vam fer amb les paraules i les triades varen ser Soroll i ius, d’ací ve el nom del nostre festival, que vol expressar el dret que tenen el més petits de la casa a poder participar en el soroll artístic (música, teatre, tallers plàstics, …), mitjançant diferents activitats en un breu espai de temps. I per això, l’any passat no només varem jugar amb les paraules, sino amb diverses activitats que van emocionar als més menuts de la casa.

Per tant, rere l’èxit de la primera edició, Xàbia Històrica aposta un any més, en fer que els més menuts de la casa gaudixquen amb SOROLLIUS. Festival de public familiar que oferiex espectàcles itinerants, teatre, circ, música, fotografia, pintura, cuina, …. en un entorn històric monumental com es el casc històric de Xàbia

Així que, esperem a tota la familia el cap de setmana del 27 al 29 de setembre i sobre tot les cares ilusionants dels xiquets/es.

PROGRAMACIÓ SOROLLIUS 2019

Divendres 27 de setembre
– A les 18:00 h. Espectacle itinerant, “Batucats”, a càrrec de L’ESTRANYA COMPANYIA, inici des de la Placeta del Convent.
– A les 20:00 h. Teatre de carrer amb l’obra “El dia de Ramiro”, a càrrec d’AMEBA Teatre.
Dissabte 28 de setembre
– De 9:30 a 14:00 h. Taller de fotografía mitjançant llaunes amb les FOTOLATERAS a la seu d’AFX al carrer d’En Forn. Duració aproximada 4,5 h. 30,00 €/xiquet/a. Places llimitades. Inscripció previa: https://festivalojosrojos.com/iniciacion-a-la-fotografia-estenoepica/).
– A les 11:00 h. Taller de Pintura “PINTEM SOROLLA” a la Plaça Marina Alta (Correus).
o A les 11:30 h. Primer passe de l’espectàcle “Llavors de Llum” (teatre d’ombres), a la Plaça Celestino Pons.
– A les 12:00 h .Taller de Showcooking “SOROLLA AL PLAT” al carrer Sor Maria Gallart. Inscripcions en la mateixa plaza de 11 h. a 12 h. Edad de 6 a 12 años.
o A les 12:30 h. Segon passe de l’espectàcle “Llavors de Llum” (teatre d’ombres), a la Plaça Celestino Pons.
o A les 18:00 h. Tercer passe de l’espectàcle “Llavors de Llum” (teatre d’ombres), a la Plaça Celestino Pons.
– A les 19:00 h. XVI Campanya de concerts, d’intercanvis musicals. Amb els xirimitab’s i la Unió Musical Els Poblets a la Plaça de l’Esglèsia.
– A les 20:00 h. Espectacle de circ Oniricus, a càrrec de La troupe Malabo. En la Placeta del Convent.
Diumenge 29 de setembre
– A les 12:30 h. Espectacle de titelles La terra dels babaus “, a càrrec de El Ball de Sant Vito. A la Plaça de l’Esglèsia.

Como sabemos que a los niñ@s les gusta jugar, nosotros lo hicimos con las palabras y las elegidas fueron Soroll y ius, de aquí viene el nombre de nuestro festival, que quiere expresar el derecho que tienen los más pequeños de la casa a poder participar en el “soroll” artíctico (música, teatro, talleres plásticos, …, mediante diferentes actividades en un breve espacio de tiempo. Y por eso, el año pasado no sólo jugamos con las palabras, sono con diversas actividades que emocionaron a los más pequeños de la casa.

Por tanto, tras el éxito de la primera edición, Xàbia Històrica apuesta un año más, en hacer que los más pequeños de la casa disfruten con SOROLLIUS. FESTIVAL de público familiar que ofrece espectáculos itinerantes, teatro, circo, música, fotografía, pintura, cocina, lll en un entorno histórico monumental como es el casco histórico de Xàbia.

Así que, esperamos a toda la familia el fin de semana del 27 al 29 de septiembre y sobre todo las caras ilusinoantes de los niños y niñas.

PROGRAMACIÓN SOROLLIUS 2019

Viernes 27 de septiembre
– A las 18:00 h. Espectáculo itinerante, “Batucats”, a cargo de L’ESTRANYA COMPANYIA, inicio desde la Placeta del Convent.
– A las 20:00 h. Teatro de calle con la obra “El dia de Ramiro”, a cargo d’AMEBA Teatre.
Sábado 28 de septiembre
– De 9:30 a 14:00 h. Taller de fotografía con latas con las FOTOLATERAS en la sede d’AFX en la calle d’En Forn. Duración aproximada 4,5 h. 30,00 €/niño/a. Plazas limitadas. Inscripción previa: https://festivalojosrojos.com/iniciacion-a-la-fotografia-estenoepica/).
– A las 11:00 h. Taller de Pintura “PINTEM SOROLLA” en la Plaza Marina Alta (Correos).
o A las 11:30 h. Primer pase del espectáculo “Llavors de Llum” (teatro de sombras), en la Plaza Celestino Pons.
– A las 12:00 h .Taller de Showcooking “SOROLLA AL PLAT” en la calle Sor Maria Gallart. Inscripciones en la misma plaza de 11 h. a 12 h. Edad de 6 a 12 años.
o A las 12:30 h. Segundo pase del espectáculo “Llavors de Llum” (teatro de sombras), en la Plaza Celestino Pons.
o A las 18:00 h. Tercer pase del espectáculo “Llavors de Llum” (teatro de sombras), en la Plaza Celestino Pons.
– A las 19:00 h. XVI Campaña de conciertos, de intercambios musicaless. Con los Xirimitab’s y la Unió Musical Els Poblets en la Plaza de la Iglesia.
– A las 20:00 h. Espectáculo de circo Oniricus , a cargo de La troupe Malabo. En la Placeta del Convent.
Domingo 29 de septiembre
– A las 12:30 h. Espectáculo de marionetas La terra dels babaus , a cargo de El Ball de Sant Vito. A la Plaza de la Iglesia.

SOROLLIUS 2019

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *